Kansen voor een Kind

Kansen voor een Kind is een intern fonds van YMCA Den Haag. Het doel is om jonge mensen, kinderen én hun ouders, te ondersteunen om hun talenten te ontdekken. Dit doen we door een deel van de deelnamekosten van cursussen, workshops, lessen en (zomer)kampen te dekken.

 YMCA is ervan overtuigd dat het deelnemen aan cursussen, workshops en zomerkampen essentieel zijn voor de vorming van kinderen. Dit gaat verder dan het leren van nieuwe vaardigheden. 

Deelname aan zomerkampen is niet alleen leuk, actief  en gezond, maar het leert een kind onmisbare sociale- en leiderschapsvaardigheden. Het sterkt het zelfvertrouwen en inlevingsvermogen van kinderen door ze om te laten gaan met nieuwe mensen, en nieuwe verantwoordelijkheden op zich te laten nemen. 

Kinderen leren daarnaast nieuwe vriendjes kennen en ontwikkelen zichzelf naar het worden van verantwoordelijke volwassenen. 

 Doneren kan altijd! Doneren kan naar onze rekening onder vermelding van ‘Kansen voor een Kind’.

NLINGB0000305140 tnv Centrale Stichting CJV-YMCA Den Haag EO. 

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Jonathan op: jonathan@ymca.nl 

 

Word vrijwilliger

Wil je aan de slag met maatschappelijk (jeugd)werk? Kijk voor vacatures of neem contact op met het bestuur.  YMCA Den Haag heeft vaak ook (mbo-)stageplekken

 

kijk voor vacatures